Zoekwoord: Mantelzorgmakelaar Haarlem

Zoekwoord: Mantelzorgmakelaar Heemstede
Zoekwoord: Mantelzorgmakelaar Velserbroek

 

Een mantelzorgmakelaar in regio Haarlem helpt u bij de zorg voor uw naaste

Met hulp van de mantelzorgmakelaar in Haarlem wordt het voor u makkelijker om voor een naaste te zorgen. De zorg voor uw geliefde partner, uw kind, een buurman of een andere naaste kan erg belastend zijn, zeker als deze zorg langere tijd wordt verleend. Met hulp van de mantelzorgmakelaar worden mogelijkheden gezocht om u daarbij te ondersteunen en te ontlasten. Er kan professionele zorg worden ingeschakeld, er kunnen aanpassingen in de woning worden gerealiseerd of bemiddeld voor meer geschikte woonruimte.

Schakel de mantelzorgmakelaar in

Het is heel nobel om voor een naaste te willen zorgen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat u er zelf aan onderdoor gaat. Er zijn genoeg mogelijkheden om u als vrijwillig zorgverlener te ontlasten. De mantelzorgmakelaar in Haarlem helpt u bij het inventariseren van die mogelijkheden. Tijdens een intakegesprek wordt de situatie besproken. U kunt aangeven waar u tegenaan loopt en waar u graag hulp bij wilt hebben. De mantelzorgmakelaar gaat aan de slag met het onderzoeken van mogelijkheden en contact leggen met instanties. Tijdens het hele proces is er nauw contact. U wordt steeds geïnformeerd als er vorderingen zijn gemaakt of als er toch naar een andere oplossing moet worden gekeken.

Ontlasten van zorg voor volwassenen en kinderen

U kunt als particulier een beroep doen op de mantelzorgmakelaar in Haarlem. Het maakt daarbij niet uit of u zorgt voor een kind of voor een volwassene. Wilt u tijdelijk de zorg uit handen geven, bijvoorbeeld voor een vakantie of omdat u zelf gezondheidsklachten heeft? Ook daar kan de mantelzorgmakelaar u bij helpen. De kosten voor de dienstverlening worden deels vergoed via uw aanvullende zorgverzekering of kunt u declareren via het Persoonsgebonden Budget van degene die de zorg ontvangt.

Neem contact op met de Mantelzorgmakelaar in Haarlem, Heemstede, Velserbroek

Bent u mantelzorger of bent u de werkgever van iemand die mantelzorg verleent? Neem contact op met De Mantelzorger in Balans. U vindt de contactgegevens op de website. Na het intakegesprek worden er direct acties uitgezet om u als mantelzorger te ontlasten en daarmee ook het leven van de zorgontvanger aangenamer te maken.